Kontakt


Orari:

9.00 - 13.00 & 17.00 - 20.00


Tel:

+3554 222 74 71
+355 4 222 4753


Adresa:

Sheshi Skenderbej, Pallati i Kultures, Tirane, Albania


Email:

Sekretaria:
info@tkob.al
Biletaria dhe marketingu:

marketing.koordinim@tkob.al

Shfaqja e radhes

Keto dy koncerte do te jene te fundit per kete sezon i cili rikthehet perseri ne shtator.
Pershkrim i shkurter i koncerteve

Faqja eshte duke u rimodeluar.

Na ndiqni ne Facebook: